Haemme joukkoomme viestinnän asiantuntijaa

Yrittäjäkassan logo

Yrittäjän Työttömyyskassa on yrittäjien oma, aatteellisesti ja poliittisesti sitoutumaton työttömyyskassa. Kassa on ollut toiminnassa 25 vuotta ja siinä on tällä hetkellä yli 30 000 jäsentä. Yrittäjäkassa on tarkoitettu yrittäjille, kevytyrittäjille, maatalousyrittäjille, yrityksen osakkaille ja ammatinharjoittajille toimialasta ja yritysmuodosta riippumatta. Kassan tarkoituksena on ansioturvan sekä siihen liittyvien korvausten ja etuuksien maksaminen jäsenilleen työttömyysturvalain mukaisesti. Yrittäjäkassan toimintaa valvoo Finanssivalvonta. 21 hengen toimistomme sijaitsee Helsingissä Mannerheimintiellä.

Haemme nyt joukkoomme viestinnän taituria kasvamaan huomisen taikuriksi.

VIESTINNÄN ASIANTUNTIJA

Yrittäjyyttä arvostetaan ja siihen suhtaudutaan entistäkin myönteisemmin tämän päivän Suomessa. Yrittämisen edellytysten tukeminen sekä yrittäjien hyvinvoinnin turvaaminen ovat avainasemassa matkallamme kohti parempaa tulevaisuutta. Tavoitteemme on tuoda toimintaamme tutuksi ja lähemmäksi yrittäjiä koko Suomessa. Haluamme toimintamme tavoittavan erityisesti myös nuoria yrittäjiä ja haemme tätä vauhdittamaan ja edistämään viestinnän sähköisen median asiantuntijaa, joka on aidosti kiinnostunut toimialastamme ja työstämme. Meillä on vahvaa työttömyysturvaosaamista, mutta tarvitsemme sinun tuoretta näkökulmaasi ja osaamistasi viestiäksemme vieläkin tehokkaammin.

Tehtäväsi pääpaino on Yrittäjäkassan markkinoinnin ja viestinnän sisällöntuotannossa. Suunnittelet ja toteutat sisältöä, tuotat sekä visuaalista että kirjallista materiaalia useisiin kanaviin yhtäaikaisesti, pääpaino on sähköisissä medioissa. Osallistut myös verkkosivujemme ja extranettimme päivityksiin sekä chatbotin rakentamiseen ja koulutukseen. Osallistut kassan sisäisiin projekteihin ja kehityshankkeisiin. Kirjoitat tiedotteita, järjestät tilaisuuksia ja koulutuksia ja vastaat sisäisestä viestinnästä yhteistyössä muiden asiantuntijoidemme kanssa. Tehtäväkenttäsi on pienessä organisaatiossa laaja, mutta tässä tehtävässä pääset todellakin käyttämään koko viestinnän osaamispalettiasi.

Sinulla on jo muutaman vuoden kokemus viestinnän tehtävistä. Olet tehokas ja tarkka työssäsi ja innokas oppimaan uutta. Sinulla on erinomaiset sosiaaliset taidot ja valmius kohdata ihmisiä. Olet vahva ja taitava kirjoittaja ja osaat suunnitella viestintää monelle eri kohderyhmille useissa kanavissa. Hallitset erityisesti sosiaalisen median kanavat. Sinulla on myös graafisia/audiovisuaalisia taitoja, esim. InDesign, kuvankäsittely, käsikirjoitus, videointi ja editointi, podcastien toteutus.  Työkokemuksesi myötä tiedät, millaista on erinomainen viestintä. Sinulla on viestintää tukeva korkeakoulututkinto. Hallitset suomen ja englannin kielet sujuvasti.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden tehdä merkityksellistä työtä ja vaikuttaa! Odotamme innolla tavataksemme uuden viestintätaiturimme! Tervetuloa joukkoomme!

Lisätietoa tehtävästä antavat:
Smart HC:n konsultit Kirsti Schreck, puh. 0400 661 180 ja Sakari Pitkänen, puh. 0400 707 011.
Odotamme hakemustasi ja cv:täsi palkkatoiveineen 6.5.2021 mennessä osoitteeseen info​@smarthc.fi.