Oletko myynnin ammattilainen? Tule meille myyntipäälliköksi

Yrittäjän Työttömyyskassa on yrittäjien oma, aatteellisesti ja poliittisesti sitoutumaton työttömyyskassa. Kassa on ollut toiminnassa 25 vuotta ja siinä on tällä hetkellä yli 30 000 jäsentä. Yrittäjäkassa on tarkoitettu yrittäjille, kevytyrittäjille, maatalousyrittäjille, yrityksen osakkaille ja ammatinharjoittajille toimialasta ja yritysmuodosta riippumatta. Kassan tarkoituksena on ansioturvan sekä siihen liittyvien korvausten ja etuuksien maksaminen jäsenilleen työttömyysturvalain mukaisesti. Yrittäjäkassan toimintaa valvoo Finanssivalvonta. 21 hengen toimistomme sijaitsee Helsingissä Mannerheimintiellä. Haemme nyt joukkoomme uutta ammattilaista kasvattamaan näkyvyyttämme, alueellista läsnäoloamme ja jäsenjoukkoamme. Suomessa on 270 000 yrittäjää.

Nyt on myynnin mestarille paikka näyttää osaamisensa todella merkityksellisessä työssä!

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ

Tule rakentamaan Yrittäjäkassan alueverkostoa

Yrittäjyyttä arvostetaan ja siihen suhtaudutaan entistäkin myönteisemmin tämän päivän Suomessa. Yrittämisen edellytysten tukeminen sekä yrittäjien hyvinvoinnin turvaaminen ovat avainasemassa matkallamme kohti parempaa tulevaisuutta. Tavoitteemme on tehdä toimintaamme tutuksi ja lähemmäksi yrittäjiä koko Suomessa. Tarvitsemme tähän tehtävään uusia väyliä rohkeasti avaavan myynnin ammattilaisen, jolla on intoa ja tarmoa lähteä luomaan aivan uudenlaista verkostoa Suomeen.

Tehtäväsi on suunnitella ja käynnistää alueverkosto, jonka tarkoitus on jäsenhankinta ja Yrittäjäkassan tunnettavuuden lisääminen nykyisille ja tuleville kassan jäsenille sekä paikallisille sidosryhmille. Suunnittelet tähän tarvittavat tietojärjestelmät, mittarit, toimintaohjeet ja koulutukset. Saat tukea ja oikeaa tietoa yrittäjän työttömyysturvasta asiantuntijoiltamme, mutta luotamme sinun ammattitaitoosi meille uuden aluemyyntiorganisaation rakentamisessa. Aluevastaavien rekrytointi, myynnin johtaminen, budjetointi ja sen seuranta tulevat olemaan vastuullasi. Olet itse myös armoitettu myyjä.  Raportoit suoraan kassanjohtajalle.

Sinulla on kokemusta ja näyttöä myynnistä ja sen johtamisesta. Sinulla on näkemystä verkoston rakentamisesta ja ymmärrät riittävästi alaamme joko yrittäjyyden tai työkokemuksesi kautta. Yrittäjätiimin vetäminen ja kouluttajakokemus ovat plussaa. Työskentelytyylisi on itsenäinen ja kannat vastuun sekä omasta että tiimisi työstä ja tuloksesta. Projektisi pysyvät hallinnassa ja ratkot sujuvasti ongelmia. Olet avoin ja luontainen verkostoituja ja esiintyjä. Viet sanomaamme vakuuttavasti ja innostuneesti eteenpäin. Sinulla on tehtävän mahdollistava työkokemus ja koulutus. Hallitset suomen ja englannin kielet työkielinä. Voit asua Etelä-Suomen alueella, mutta käyt säännöllisesti kassan toimistolla Helsingissä. Toivomme, että olet valmis matkustamaan. Vastaat koko Suomen alueesta.

Nyt on todellinen tilaisuus vaikuttaa ja päästä luomaan aivan uutta ja merkityksellistä tulevaisuutta! Koko kassamme odottaa uutta hyvää tyyppiä jo innolla joukkoonsa! Tervetuloa!

Lisätietoa tehtävästä antavat:
Smart HC:n konsultit Kirsti Schreck, puh. 0400 661 180 ja Sakari Pitkänen, puh. 0400 707 011. 
Odotamme hakemustasi ja cv:täsi palkkatoiveineen 6.5.2021 mennessä osoitteeseen info​@smarthc.fi.