Yrittäjäkassan yhteystiedot

Jäsenten eAsiointi

Käytä yhteydenpitoon sähköistä eAsiointia, jonka kautta voit lähettää viestejä sekä liitteitä tietoturvallisesti. Kirjaudu eAsiointiin tästä.

Sähköposti

neuvonta@yrittajakassa.fi

Yrittäjäkassa vastaa jäsentensä lähettämiin sähköpostiviesteihin ainoastaan sähköisessä eAsioinnissa.

Ethän lähetä Yrittäjäkassaan salaamattomalla sähköpostiyhteydellä henkilötietojasi sisältäviä viestejä tai liitetiedostoja.

Jos käytössäsi ei ole salattua sähköpostia etkä voi käyttää eAsiointia, ilmoitathan siitä meille sähköpostitse osoitteeseen neuvonta@yrittajakassa.fi. Tällöin lähetämme sinulle suojatun sähköpostiviestin, johon voit vastata tietoturvallisesti.

Puhelinneuvonta

ma–to klo 9–11

Puh: 09 622 4830

Osoite

Yrittäjäkassa
Museokatu 8
PL 86
00251 Helsinki, Finland

Y-tunnus 0992639-5

Toimistomme on toistaiseksi suljettu asiakaskäynneiltä.

Kiinnostunut jäsenyydestä?

Mikäli olet kiinnostunut liittymään Yrittäjäkassan jäseneksi tai haluat saada lisätietoja jäsenyydestä, ota yhteyttä oman alueesi aluevastaavaan. Alta näet eri alueiden aluevastaavat ja heidän yhteystietonsa. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@yrittajakassa.fi

Kuvassa yhteystietoja. 1. Uusimaa, Markus Räisänen, markus.raisanen@yrittajakassa.fi
2. Varsinais-Suomi, Elina Ahvamaa, elina.ahvamaa@yrittajakassa.fi
3. Pirkanmaa, Marika Kotajärvi, marika.kotajarvi@yrittajakassa.fi
4. Etelä-Pohjanmaa ja Pohjanmaa, Irja Koski, irja.koski@yrittajakassa.fi
5. Pohjois-Savo, Simo Rönkkö, simo.ronkko@yrittajakassa.fi 6. Pohjois-Karjala ja Kainuu, Ari Jyrkinen, ari.jyrkinen@yrittajakassa.fi 7. Keski-Suomi ja Etelä-Savo, Sanna Simonaho ja Mikko Lahtinen, sanna.simonaho@yrittajakassa.fi ja mikko.lahtinen@yrittajakassa.fi

Mikäli alueellasi ei ole omaa aluevastaavaa ja haluat lisätietoja jäsenyydestä, ota yhteyttä Yrittäjäkassan asiakaspalveluun.