Bluesmuusikko ja yrittäjä Erja Lyytinen sävelsi Suomen uhkarohkein yrittäjä 2021- kampanjaan musiikin

Kuvassa Erja Lyytinen

Yrittäjäkassa etsii nyt jo kuudetta kertaa Suomen uhkarohkeinta yrittäjää. Tämän vuoden kampanjan kasvo valittiin tietoisesti kulttuurin alalta.  Maailman tämän hetkisten parhaiden kitaristien listalla kakkoseksi rankatun Erja Lyytisen oma yrittäjätaival on jo pitkä. Parikymppisestä lähtien muusikkona elantonsa tienannut artisti perusti osakeyhtiön vuonna 2007 helpottamaan käytännön asioita saksalaisen levy-yhtiön ja muiden kansainvälisten yhteistyökumppanien kanssa

”Lähdin innolla mukaan, kun Yrittäjäkassan luova bränditoimisto otti minuun yhteyttä tämmöisestä upeasta mahdollisuudesta. Alkuvaiheessa kaikille osapuolille oli myös selvää, että kampanjaan halutaan musiikkia taustalle. Tuumasta toimeen, kuten yrittäjät tekevät, ja sävelsin tätä kampanjaa varten uniikin teoksen ja työllistin bändini näin vaikeina aikoina” kertoo Lyytinen.

Kappale – Flying High – soi Erjan yrittäjä-tarinan taustalla kampanja videossa. Tämän instrumentaali kappale on kuunneltavissa nyt kokonaisuudessaan täältä: