Saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee Yrittäjän Työttömyyskassan verkkosivua www.yrittajakassa.fi Se on laadittu ja päivitetty 21.10.2020.

Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden itse.

Huom.! Yrittäjäkassan eAsiointi on erillinen palvelusivustokokonaisuus, jota varten on oma saavutettavuusselosteensa. Palvelusivustolle kirjaudutaan julkishallinnon asiointipalvelun yhteisen tunnistuspalvelun kautta (Suomi.fi-tunnistus).

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Sivusto täyttää suurimman osan saavutettavuusvaatimuksista.

Merkittävimmät puutteet ovat ennen saavutettavuusarviointia julkaistuissa sähköisissä ja PDF-lomakkeissa ja laskureissa, joista osa ei täytä saavutettavuusvaatimuksia. Myös osa kuvien alt-teksteistä saattaa puuttua. Nämä muutetaan saavutettaviksi mahdollisimman pian muun päivitystyön yhteydessä. Palvelussa julkaistava sisältö pyritään jatkossa julkaisemaan saavutettavana.

eAsioinnin saavutettavuusselosteen löydät tästä.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi

Lähetä tieto puutteesta sähköpostitse osoitteeseen toimitus(at)yrittajakassa.fi

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
Puhelinnumero vaihde 0295 016 000