Jäsenmaksulaskut lähetetään tammi-helmikuun aikana

Yrittäjäkassan esite

Yrittäjäkassa postittaa vuoden 2024 jäsenmaksulaskut porrastetusti joulu-helmikuun aikana. Voit tarkistaa eAsioinnin Tilannetiedot-välilehdeltä tulevien jäsenmaksulaskujesi erittelyn.

Jos käytössäsi on paperinen lasku, laskukopio tallentuu laskun lähetyksen jälkeen eAsioinnin Viestit-välilehdelle. eLaskut toimitetaan suoraan henkilökohtaiseen verkkopankkiisi.

Maksan jäsenmaksuni kuukausittain

Olemme lähettäneet kuukausittaisen laskutuksen valinneille jäsenille vuoden 2024 jäsenmaksulaskut viikolla 51. Jos et ole saanut laskuasi, voi sinulla edelleen olla rästissä vuoden 2023 jäsenmaksua. Voit tarkistaa tämän eAsioinnin Tilannetiedot-välilehdeltä. Jos sinulla ei ole rästissä edellisvuoden jäsenmaksuja, työstämme laskutustasi parhaillaan. Ethän maksa vuoden 2024 laskuja vuoden 2023 laskujen tiedoilla.

Maksan jäsenmaksuni yhdessä tai neljässä erässä

Yhdessä tai neljässä erässä jäsenmaksunsa maksavien laskut postitetaan viikoilla 3-5. Näiden yksi- ja neljäeräisten laskujen ensimmäinen eräpäivä on vasta 1.3.2024. Vaikka laskua ei ole lähetetty, voit tarkistaa eAsioinnin Tilannetiedot-välilehdeltä tulevien jäsenmaksulaskujesi summat, erät ja eräpäivät. Mikäli laskuerittelyssäsi näkyy jokin poikkeava eräpäivä (esim. 29.12.), oikea eräpäivä korjaantuu laskujen lähettämisen myötä.