Kuka on Suomen uhkarohkein yrittäjä 2017? Ilmianna hänet meille

Suomen uhkarohkeimman yrittäjän. Kilpailun keulakuvana toimii tänä vuonna uutisvuodosta tuttu yrittäjä Stan Saanila.

Maailma muuttuu. Työelämä muuttuu. Suomi tarvitsee lisää uhkarohkeita yrittäjiä, jotka uskaltavat ottaa riskejä ja toteuttaa omaa yritysideaansa.
Kuka on mielestäsi Suomen uhkarohkein yrittäjä? Ilmianna hänet meille ja voit voittaa lipun Slush 2017-teknologia ja kasvuyritystapahtumaan www.slush.org
Suomen uhkarohkein yrittäjä-kilpailulla etsitään yrittäjiä ja yrittäjä-tiimejä, jotka ovat innovatiivisella ja uhkarohkehalla toiminnallaan toteuttaneet omaa yritysideaansa, ulkopuolisten mielipiteistä piittaamatta.
Kilpailun keulakuvana toimii tänä vuonna uutisvuodosta tuttu yrittäjä Stan Saanila. Voit ilmiantaa uhkarohkeimman yrittäjän netissä uhkarohkeinyrittaja.fi. Kilpailu päättyy 2.7.2017.
Viime vuonna uhkarohkeimmiksi yrittäjiksi valittiin GimmeYaWallet Productions Oy:n Riku Rantala, Tuomas Milonoff ja Elise Pietarila. Uhkarohkein yrittäjä julkistetaan 11.7.2017 kesän SuomiAreena- tapahtumassa, MTV-lavalla klo 12.20–12.40.
Kilpailuun voit osallistua: http://www.uhkarohkeinyrittaja.fi/fi/lomake.html
Katso kilpailun mainosvideo: https://www.youtube.com/watch?v=jQ6u0hpliXM&t=52s
 
Viime vuonna uhkarohkeimmiksi yrittäjiksi valittiin GimmeYaWallet Productions Oy:n Riku Rantala, Tuomas Milonoff ja Elise Pietarila.