Kuka on Suomen uhkarohkein yrittäjä 2019? Ilmianna hänet meille

Maailma muuttuu. Työelämä muuttuu. Suomi tarvitsee lisää uhkarohkeita yrittäjiä, jotka uskaltavat ottaa riskejä ja toteuttaa omaa yritysideaansa. Suomen Yrittäjäin Työttömyyskassa (SYT) etsii jälleen Suomen uhkarohkeinta yrittäjää.
SYT avaa tänään nettikampanjanjan osoitteessa uhkarohkeinyrittaja.fi, jossa voi ilmiantaa Suomen uhkarohkeimman yrittäjän. Kilpailun keulakuvana toimii alppihiihdon maailmanmestari ja yrittäjä Kalle Palander.
SYT:n kassanjohtajan Merja Jokisen mukaan kilpailun tarkoituksena on löytää yrittäjiä ja yrittäjä-tiimejä, jotka ovat innovatiivisella ja joskus jopa uhkarohkealla toiminnallaan toteuttaneet omaa yritysideaansa, ulkopuolisten mielipiteistä piittaamatta.
– Yrittäminen vaatii aina rohkeutta ja riskinottokykyä, töitä pitää tehdä paljon ja omaa tuotettaan ja osaamistaan pitää markkinoida ja myydä. Nyt herättelemme teitä kaikkia mukaan paljastamaan rohkeita, jopa uhkarohkeita yrittäjiä tai yrittäjätiimejä. Suomi tarvitsee lisää heidän kaltaisiaan riskinottajia ja oman tiensä kulkijoita, sanoo Jokinen
Kilpailu pyörii uhkarohkeinyrittaja.fi –sivuilla 30.6.2019 saakka.
Uhkarohkein yrittäjä julkistetaan 15.7.2019 kesän SuomiAreena- tapahtumassa, MTV-lavalla klo 11.00. Kilpailu järjestetään nyt neljättä kertaa.  Viime vuonna Suomen uhkarohkeimmaksi yrittäjäksi valittiin LeaseGreen Oy:n toimitusjohtaja Tomi Mäkipelto.