Peipon elämää

Laura Peippo sai kunniamaininnan SYT:n järjestämässä Suomen uhkarohkein yrittäjä 2018-kilpailussa. Peippo sai kilpailussa eniten ehdotuksia. Laura Peippo on yksi Suomen seuratuimmista liikun-tabloggaajista. Hän on myös valmentaja, puhuja, personal trainer ja Levi Wellness Clubin omistaja. Laura Peipon elämää voi seurata Instagramissa nimellä ptpeippo

Laura Peippo elää unelmaansa – hän saa työkseen edistää ihmisten hyvinvointia ja vieläpä yrittäjänä. Näin ei ollut vielä kuusi vuotta sitten, jolloin hän paloi loppuun ravintola-alan palkkatyössä, johon hänellä ei ollut enää paloa.
Loppuun palaminen oli Peipolle heräämisen paikka. Hän päätti, ettei enää koskaan tekisi töitä, joita ei tee intohimosta. Hän nousi jaloilleen, kun hän löysi oman juttunsa liikunnan kautta. Hän pääsi sisukkuutensa ja yrittäjämäisen asenteensa ansiosta töihin pari vuotta aikaisemmin perustettuun Levi Wellness Clubiin, vaikkakaan hänellä ei ollut vielä tuolloin liikunta-alan koulutusta saatikka työkokemusta.
Toissa vuoden elokuussa Laura Peippo teki rohkean päätöksen ja osti, pari vuotta tappiota tehneen, Levi Wellness Clubin itselleen ja ryhtyi yrittäjäksi.
-Minua ei pelottanut ryhtyä yrittäjäksi, vaikkakin tiesin, kuinka riskaabelia kuntosalin pyörittäminen Lapissa on. Minun mummoni ja molemmat vanhempani ovat yrittäjiä. Olen jo lapsesta asti joutunut tekemään kovasti työtä jotain saadakseni. Vaikka teen paljon töitä ja yrittäminen on joskus hyvinkin stressaavaa, minulla ei ole koskaan sellainen olo, että on pakko mennä töihin, Peippo sanoo.
Yrittäjyyden perusarvot rohkeus, luotettavuus ja uusiutumiskyky
Peippo tykkää haastaa itseään myös työelämässä, ja yrittäjänä hän hakee kaiken aikaa uusia tavoitteita, joita kohti pyrkiä. Hän on myös määrätietoisesti laajentanut yritystään, alle tuhannen asukkaan kylässä, kahden kuntosalin ja joogasalin ketjuksi, joka toimii ympärivuotisesti. Hän on lisäksi luonut vuosittain satoja ihmisiä liikuttavan Arctic Challenge-estejuoksukisan ja This is The Real Shit -hyvinvointitapahtuman.
– Suomessa yrittäjät usein manaa sitä, että vitsi et on vaikeata olla yrittäjä. Mutta minulle ei ole tullut vielä kertaakaan semmoista fiilistä. Kaikki lähtee itsestä ja siitä, miten suhtautuu elämään kokonaisuutena. Pitää uskaltaa tehdä ja kokeilla uusia asioita ja juttuja, muuten ei mitään tapahdu. Sadasta kokeilusta ehkä yksi onnistuu. Koko ajan pitää keksiä jotain uutta, että saan lunastettua asiakkaiden odotukset ja pidettyä heidät jatkossakin asiakkaina. Heitä varten minä tätä juttua teen. He mahdollistavat sen, että saan elää unelmaani, Peippo kiteyttää.
Levistä liikunnan ja hyvinvoinnin Graceland
Peipon visio on, että Levi on tulevaisuudessa Suomen mielenkiintoisin ja paras hyvinvointi- ja liikuntakeskus, ympärivuotinen hyvinvoinnin ja liikunnan Graceland, jonne tullaan ympäri maailmaa nauttimaan kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, turvallisuudesta, puhtaasta luonnosta ja kiireettömyydestä.
– Täällä Levillä on tiivis yhteisö ja aina saa apua. Porukka innostuu helposti ja lähtee mukaan mitä hulluimpiin tempauksiin. Täällä on turvallista elää ja yrittää. Kaikki puhaltavat yhteen hiileen ja kehittävät omalta osaltaan Lapin brändiä. Kukaan ei ole kateellinen toisilleen, toisen menestyminen ei ole itseltä pois.
Nykyisin Peippo arvostaa yli kaiken riittävää unta, terveellistä ravintoa ja monipuolista liikkumista omaa kehoa kuunnellen. Vasta sitten tulee työ ja kaikki muu. Hänen mukaansa elämä on paljon siistimpää, kun voi hyvin. Ja silloin kun voi hyvin, on yrittäminenkin helpompaa.
-Hyvinvointi on kokonaisvaltainen olotila, fyysinen ja henkinen puoli ovat yhtä. Jos ei pidä huolta itsestään, ennen pitkää energia loppuu ja kunto hiipuu. Fyysinen huono olo saa aikaan saamattomuuden tunteen, mistä seuraa itsensä syyllistäminen ja lopulta asioiden selittelyä. Tahto muutokseen on rakennettava, ja se onnistuu miettimällä ensin, mikä on elämässä itselle tärkeää. Kun tämän oivaltaa, kannattaa aloittaa niin pienestä ja helposta teosta, ettei se muodostu kynnykseksi. Onnen avaimet ovat jokaisella omissa käsissä.
Yrittäjä Laura Peippo sai kunniamaininnan SYT:n järjestämässä Suomen uhkarohkein yrittäjä 2018-kilpailussa. Peippo sai kilpailussa eniten ehdotuksia.  Laura Peippo on yksi Suomen seuratuimmista liikuntabloggaajista. Hän on myös valmentaja, puhuja, personal trainer ja Levi Wellness Clubin omistaja. Vuonna 2017 hän voitti Ilmarisen järjestämän Suomen iloisin yrittäjä-kilpailun. Laura Peipon elämää voi seurata Instagramissa nimellä ptpeippo.