Suomen uhkarohkeimmaksi yrittäjäksi Jutta Gustafsberg

Suomen Yrittäjäin Työttömyyskassa (SYT) järjesti kesäkuussa kilpailun, jossa etsittiin Suomen uhkarohkeinta yrittäjää tai yrittäjätiimiä. Kilpailun keulakuvana toimi yrittäjä ja mediapersoona Stan Saanila. Kilpailuun tuli lähes sata ehdotusta. Eniten ehdotuksia perusteluineen sai FitFarmista tunnettu hyvinvointialan yrittäjä Jutta Gustafsberg.
SYT:n kassanjohtaja Merja Jokisen mukaan kilpailun tarkoituksena oli löytää yrittäjiä tai yrittäjätiimejä, jotka ovat innovatiivisella ja uhkarohkealla toiminnallaan toteuttaneet omaa yritysideaansa, ulkopuolisten mielipiteistä piittaamatta.
-Kilpailuun tuli lukuisia hyvin perusteltuja ehdotuksia, mutta palkintoraatimme halusi tällä kertaa palkita yrittäjän, joka on nähnyt yrittämisen ylä- ja alamäet. Jutta on siitä rohkea yrittäjä, että hän ei ole luovuttanut vaikeina aikoina. Hänen usko omaan tekemiseen ja rautainen asenne ei ole horjunut vastoinkäymistenkään edessä, sanoi Jokinen
Jutta Gustafsberg oli erittäin otettu kun hänet valiittiin Suomen uhkarohkeimmaksi yrittäjäksi.
-Olen ollut yrittäjä lähes koko aikuisikäni ja nyt sain ensimmäisen yrittäjäpalkintoni. Olen päässyt maistamaan ylenpalttista elämää, mutta myös menettänyt kertaalleen omaisuuteni. Olen kuitenkin uskaltanut uskoa itseeni. Kun tarpeeksi monta kertaa yrittää, niin jossain kohtaa tulee läpimurto. Tämä on hieno kunnianosoitus tekemästäni työstä, kertoi Gustafsberg.
Jutta Gustafsbergin seuraava projekti liittyy luontoon ja hyvinvointiin. Hän aikoo seuraavaksi perustaa hyvinvointikeskuksen keskelle metsää. Metsään nousee 15 mökkiä ja meditaatiokeskus.
-Ostin oman järven ja 34 hehtaaria metsää sen ympäriltä. Aikomukseni on avata Kuruun hyvinvointiresortti. Tämä projekti on taloudellisesti iso juttu, mutta se ei pelota. Voitto ei ole minulle tässä se pääasia, vaan unelmien toteuttaminen, sanoi Gustafsberg.
SYT jakoi Suomen Uhkarohkeimman yrittäjän palkinnon nyt toista kertaa. Palkinto luovutettiin Porin SuomiAreenassa. Palkinnon jakoi viime vuonna Suomen uhkarohkeimmaksi yrittäjäksi valitun GimmeYaWallet Productions Oy:n Riku Rantala sekä Merja Jokinen. Palkitsemisessa oli apuna rohkeat Porilaiset lapset Aapo ja Anna-Mari.
 

SYT jakoi Suomen Uhkarohkeimman yrittäjän palkinnon nyt toista kertaa. Palkinto luovutettiin Porin SuomiAreenassa. Palkinnon jakoi viime vuonna Suomen uhkarohkeimmaksi yrittäjäksi valitun GimmeYaWallet Productions Oy:n Riku Rantala sekä Merja Jokinen. Palkitsemisessa oli apuna rohkeat Porilaiset lapset Aapo ja Anna-Mari