Arvonnan säännöt

ARVONNANAIKA 1.3.2023-31.7.2023.

Arvonnan järjestäjä

Arvonnan järjestää Yrittäjän Työttömyyskassa (Yrittäjäkassa), Museokatu 8, 001000 Helsinki, y-tunnus 0992639-5, www.yrittajakassa.fi

Osallistuminen ja osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Yrittäjäkassan oma henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä. Alle 18-vuotiaat voivat osallistua kilpailuun huoltajan suostumuksella. Arvontaan osallistutaan täyttämällä verkkosivututkimuksen kyselylomakkeen. Osallistua voi vain kerran. Arvontaan osallistujilta kerätään yhteystiedot ja antamalla suostumuksen (”Minulle saa lähettää markkinointiviestejä”) annat Yrittäjän Työttömyyskassalle luvan käyttää niitä markkinoinnissaan. Järjestäjä ei vastaa puutteellisista ja virheellisistä tiedoista tai tietoliikenteessä mahdollisesti esiintyvistä ongelmista.

Voittaminen ja palkinnot

Arvonnan palkintona on kymmenen kappaletta K-ryhmän 50 euron lahjakorttia. Palkinnot arvotaan kaikkien arvontaan osallistujien kesken 1.8.2023. Palkinnon saajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Voittajien nimeä ei julkaista erikseen verkkosivustolla. Arvonnan palkintoa ei voi siirtää eteenpäin tai muuttaa rahaksi.

Henkilötietojen käyttö

Osallistuessasi kilpailuun, suostut siihen, että Yrittäjäkassa voi rekisteröidä tarpeelliset yhteystiedot kuten nimen, yrityksen nimen, puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen. Voittajaan otetaan yhteyttä arvonnan yhteydessä ilmoitetulla sähköpostiosoitteella. Arvonnan yhteydessä antamiasi tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Kaikki luovuttamasi tiedot ovat luottamuksellisia ja niitä käsittelevät vain henkilöt, jotka työnsä puolesta tarvitsevat niitä. Ilmoittautumalla arvontaan hyväksyt automaattisesti tämän ilmoituksen.

Muut ehdot

Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja Yrittäjäkassan niiden nojalla tekemiä päätöksiä. Arvonnan voittaja sitoutuu vapauttamaan järjestäjän kaikesta vastuuvelvollisuudesta, joka voi koitua tai jonka väitetään koituvan kilpailuun osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Järjestäjä maksaa lakisääteisen arpajaisveron näissä säännöissä mainitusta palkinnosta. Järjestäjä ei vastaa mahdollisista teknisistä häiriöistä.