Alueverkosto on aloittanut toimintansa

Kiinnostaako sinua Yrittäjäkassan alueellinen markkinointi? Yrittäjäkassan alueverkosto on aloittanut toimintansa.

Tulevaisuuden haasteisiin vastatakseen Yrittäjäkassa on perustanut alueverkoston, jonka tavoitteena on parantaa kassan asiakaskokemusta, jäsenhankintaa ja tunnettuutta tuomalla kassaa lähemmäs sekä potentiaalisia että olemassa olevia jäseniä.

Tällä hetkellä aluevastaavia etsitään vielä Varsinais-Suomen, Pirkanmaan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan sekä Keski-Suomen alueille.

“Rekrytointi tehdään kilpailuttamalla julkista hankintalakia noudattaen. Mikäli aluevastaavan tehtävä kiinnostaa, ilmoittaudu hakuun Hilmassa. Hilma on julkisten hankintojen palvelu, jossa julkisen sektorin ostajat voivat kilpailuttaa hankintojaan”, Yrittäjäkassan verkostopäällikkö Joakim Horsma kertoo.

Sinusta aluevastaava?

Aluevastaavat työskentelevät itsenäisinä yrittäjinä omilla alueillaan. Aluevastaavan pääasiallinen työtehtävä on Yrittäjäkassan tunnettuuden lisääminen alueellaan. Aluevastaavana toimiminen ei rajoita muiden tuotteiden ja palveluiden edustamista tai myymistä samanaikaisesti.

“Markkinoinnin tarkoituksena on muodostaa yrittäjälle totuudenmukainen kuva Yrittäjäkassasta, yrittäjän työttömyysturvasta sekä ansiosidonnaisesta työttömyyspäivärahasta”, Horsma selittää. “Mikäli kiinnostuit aluevastaan tehtävästä, jätä osallistumishakemus.”

Osallistumishakemuksen voi jättää alla olevan linkin kautta.

Klikkaamalla tästä pääset tutustumaan hankintailmoitukseen tarkemmin.